Soft diagnoza auto

Soft diagnoza auto

ESI[tronic]

 • Pentru BOSCH KTS
 • Update 2013
XENTRY

 • Pentru Mercedes STAR Diagnostics
 • Update 2013
 • Pentru detalii despre pretul soft-urilor va rugam sa ne contactati telefonic la numarul: 0753 202 606

O diagnoză auto corectă efectuată la un service auto autorizat poate preveni eventualele defecțiuni ce pot apărea la orice autovehicul. Dacă aceasta se efectuează din timp sau până la un anumit interval de timp specificat de firma producătoare, o diagnoză auto poate salva atât timp, cât și bani. Este foarte important ca la orice mic semn de defecțiune sau funcționare ciudată a autovehiculului să se ia măsuri din timp pentru a preveni degradarea prematură a pieselor implicate în buna funcționare a respectivului autovehicul. Astfel, pentru a veni în ajutorul service- urilor auto dornice de echipare cu testere auto, compania Optimal Auto oferă clienților săi posibilitatea achiziționării de testere auto second hand, precum si de software- uri specializate pentru aceste testere, toate la prețuri promoționale.

Unul dintre software- urile pe care compania Optimal Auto le comercializează este ESI[tronic] 2012 : un software special pentru diagnoza, întreținerea și repararea autovehiculelor. Având o structură modulară, acest software permite combinarea informațiilor în funcție de cerințele și necesitățile fiecărui service auto interesat de achiziționarea lui.

Software- ul ESI[tronic] permite utilizatorului un acces la informații despre 27.000 de autoturisme, 15.000 autoutilitare, 8.000 de autotractoare, tractoare și autospeciale, precum și la aproximativ 5.700 de motociclete, oferind 95 % acoperire pentru Europa de Vest a pieței pentru Bosch. De asemenea, există un catalog vast pentru produsele Bosch Diesel, cu peste 34.000 de liste de piese de schimb cu peste 380.000 de piese individuale. Pentru agregatele electrice Bosch, catalogul numără aproximativ 15.000 de liste și mai mult de 383.000 de piese de schimb incluse.

Software- ul ESI[tronic] are peste 4.5 milioane de timpi de normare, cu peste 8 milioane de texte suplimentare pentru 10.000 din cele mai răspândite autoturisme și microbuze și oferă imagini de cea mai bună calitate, cu posibilitatea efectuării de zoom pentru fiecare poză în parte. Costurile sunt reprezentate foarte clar, la fel ca și valorile de lucru pentru diferiții constructori de autovehicule, în ore:minute.

Aplicațiile acestui software se împart în:

 • Cataloage și informații despre produse ;

Software-ului ESI[tronic] i se adaugă la nume următoarele litere, fiecare desemnând o temă diferită:

 1. 1.       ESI[tronic]- A: Dotare autovehicul ;
 2. ESI[tronic]- D: Piese de schimb diesel ;
 3. ESI[tronic]- E: Piese de schimb pentru partea electrică ;
 4. 4.       ESI[tronic]- F : Piese de schimb- arhivă ;
 5. ESI[tronic]- ZD: Piese de schimb diesel de la Zexel ;
 • Procesarea comenzilor și estimarea costurilor ;
 1. 1.       ESI[tronic]- B: Valori normale ale timpilor de lucru ;
 2. ESI[tronic]- S: Intervale de service ;
 3. ESI[tronic]- TD: Piese de schimb TecDoc ;
 • Diagnoza și repararea vehiculului ;
 1. ESI[tronic]- C: Diagnoză autovehicul și instrucțiuni de căutare a defectelor SIS ;
 2. 2.     ESI[tronic]- KTS 200: Diagnoză autovehicul pentru KTS 200 ;
 3. ESI[tronic]- M: Mecanică autovehicule ;
 4. ESI[tronic]- P: Scheme conexiuni confort autovehicule ;
 • Diagnoza și repararea produsului ;
 1. ESI[tronic]- K: Instrucțiuni de reparare componente ;
 2. ESI[tronic]- W: Valori de verificare diesel ;
 3. ESI[tronic]– ZW: Valori de verificare Zexel- diesel.

Ca și cerințe hardware și software, ESI[tronic] are nevoie de următoarele: minim 256MB memorie RAM, 3 port- uri USB, hard disk de 40GB, unitate DVD Dual Layer și un procesor Pentium IV/2 GHz. Ca și software pentru funcționare, are nevoie de un sistem de operare Windows XP/ 2000/ Vista Home Premium/ Vista Home Business.

Vasta bază de date cu autovehicule pe care acest software o oferă utilizatorilor permite identificarea corectă a autovehiculelor și identificarea întregii dotări Bosch a autovehiculului. Printre avantajele utilizării ESI[tronic]- A se numără:

 • actualizarea soft- ului prin 4 update- uri pe an ;
 • privire de ansamblu detaliată asupra echipamentelor Bosch pentru autovehicule
 • complexitate prin organizarea după grupurile constructive individuale sau afișare generală, în funcție de necesitate
 • transparență datorită comparării numerelor de comandă Bosch cu cele ale constructorului de autovehicule ;
 • informații cu privire la celelalte autovehicule la care se poate folosi produsul.

Cu software- ul ESI[tronic], orice service auto va dispune de vaste informații tehnice, necesare pentru efectuarea unor lucrări de diagnoză și întreținere a autovehiculelor de cea mai bună calitate. Lucrul cu acest software este foarte simplu, prezentând o interfață prietenoasă cu utilizatorul, cu informații clare și sistematică standardizată pentru toate mărcile de autovehicule. Accesul la informații este simplu și mai rapid ca niciodată!

Se oferă o acoperire mare a pieței, iar datele sunt actualizate permanent pentru menținerea bazei de date la curent cu informațiile tehince pentru autovehiculele mai noi. ESI[tronic] este un sistem cu blocuri informaționale modulare, putând fi instalat foarte rapid și ușor pe orice PC ce întrunește cerințele de instalare și funcționare a software- ului.

Un alt tip de software pe care compania Optimal Auto îl comercializează second hand la un preț promoțional este Xentry, pentru Mercedes STAR Diagnostics, de asemenea foarte util oricărui service auto interesat de dotarea cu astfel de software- uri.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg