Diagnoza auto


Oferim spre vanzare o gama larga de aparate Launch second hand pentru diagnoza auto. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0753 202 606.
* Daca modelul de aparat pe care il cautati nu se afla in lista de mai sus, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753 202 606

Diagnoza la o masina – fără această procedură nu poate fi pastrate la reparatii masinile de calitate, aceste echipamente de diagnoza pentru autoturisme ar trebui să fie în mâinile fiecarui tehnician de service auto.

De ce ar trebui să cumpere fiecare service auto un echipamente de acest fel? Echipamentele de diagnoza auto ajuta pentru a identifica rapid o defectiune la masina, de exemplu, pentru a determina daca drumul a fost de vina de defectiunile aparute sau pentru a găsi defecte la motor, la transmisie, sau la orice sistem electronic din masina.

Determinarea rapidă şi precisă a lacunilor acestora, repararea lor imediata şi problemele rezolvate acesta este un serviciu de calitate, care lipseşte cu desavarsire inca in orasul nostru, astfel încât proprietarii de maşini poate sa apeleze la noi cu cea mai mare incredere.

În acest sens in catalogul nostru de echipamente de diagnoza profesionala veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru autoturismul dumneavoastra. Aceste echipament de diagnoza auto sunt utilizate în staţiile de service auto, atelierele de reparaţii şi in diferite reprezentante auto. Cu  toate acestea, catalogul nostru nu se opreste aici, putem cumpara echipamente de diagnoza pentru uz personal – aceste echipamente pentru diagnoza este uşor de folosit, pretul este mic si este disponibil pentru orice proprietar de masina si este destul de simplu de utilizat, dar este si suficient de funcţional.  În general, diagnosticul de VAZ, GAZ, UAZ paote fi oferit  doar de aceste echipamente de diagnoza auto care este simplu şi ieftin.
Dacă la o spalatorie auto sau intr-o staţie de service sau un dealer auto prevede repararea motorului cu transmisie manuala sau transmisie automată şi cutia de viteze sau reparaţii privind rularea de viteze, reparaţii de frână, repararea de injectoare şi reparatii la sisteme de răcire, reparatii electrice, reparatii la corp, repararea de aer condiţionat auto, reparatii pungi de aer, chip- de reglaj motor, corectie la kilometraj, sau servicii similare -, atunci aţi ajuns la adresa corectă, la magazin de echipamente de diagnoza.  Compania noastra poate deveni, de asemenea, furnizorul de echipamente pentru a diagnostica şi repara vehiculele clientilor. Care sunt condiţiile pe care le oferim clientilor nostri?
Prima condiţie de bază este sortimentul larg de echipamente de diagnoza: există la noi mai multe  articole de echipamente– la noi puteţi găsi întotdeauna un dispozitiv potrivit pentru detectarea reparatiilor auto necesare dumneavoastra.  A doua condiţie – preţul echipamentelor  pentru tratamentul neajunsurilor, imperfectiunilor la masini sunt disponibile pentru toată lumea. Motivul este politica de preţuri şi de sortiment mai sus-menţionată, gamă de preţ este păstrat în intervale decente.  Un al treilea avantaj sunt producătorii şi o parte din furnizorii de echipamente noastre – sunt cele mai mari companii şi cele mai bine stabilite care operează în domeniul de echipamente auto pe piaţă de mulţi ani şi care au ca scop al existenţei – producerea de echipamente de diagnostic mai bun mai performant, care îndeplinesc cerinţele cele mai moderne şi corespund standardelor inalte ale clientilor.  A patra condiţie este consilierea gratuită cu privire la achiziţionarea unor echipamente de diagnoza auto. In legatura cu orice nelamurire, problema privind aceste echipamente va rugam sa ne contactati prin telefon, fax, e-mail sau deasemenea puteti folosi formularul afisat pe site pentru a intra in contact cat mai repede cu noi. Noi va putem ajuta să alegeţi echipamentul de diagnoza pentru automobile, va putem  răspunde la întrebările dumneavoastră legate de echipamente de diagnostic, va putem da toate detaliile in legatura cu tratarea defectiunilor de masini cu echipamentele specifice.

A cincea condiţie este plata si  livrarea. Livram echipamentele de diagnostic pentru vehicule oriunde in tara, lucram cu servicii de livrare de încredere, avem curieri proprii, vom accepta cash sau non-numerar.. Pentru fiecare caz, putem găsi o alternativă, în cazul în care situaţia o cere şi cumpărătorul doreste, chiar şi din părţile cele mai îndepărtate ale Romaniei, sau chiar si din strainatate vor putea să cumpere clientii nostri echipamente pentru diagnosticul de vehicule.  Echipamentele de diagnoza sunt niste instrumente moderne, necesare pentru orice statie de service sau garaj. Echipamentele pentru diagnoza  masinii este singura modalitate de încredere, rapidă şi precisă pentru a determina defectiunea unei masini,a  motorului său şi a sistemelor electronice. Lucrarea pentru orice reparatie de masina începe întotdeauna printr-un diagnostic preliminar al masinii folosind un echipament special in scopul acesta.

Ofertele  noastre de echipamente sunt destinate pentru a diagnostica orice modele de autoturisme de la urmatoarele producători: BMW, Ford, Honda, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Renault, Toyota, Citroen, Peugeot, Chrysler, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Volvo. Sau pentru diagnostic de vehicule care aparţin grupului de aceeaşi producţie: VAG (Audi, Skoda, Volkswagen, Seat), GM (Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Pontiac, Holden, Saturn, Saab, Vauxhall, Wuling, Hummer) .. În cazul în care criteriul principal pentru alegerea unui echipament de diagnostic depinde doar de preţ, asiguraţi-va pentru a verifica cele două categorii de echipamente: scanere bazate pe PC-uri şi echipamente portabile pentru diagnostic. Echipamente de diagnostic bazat pe PC-uri are un pret mai scazut, funcţionalitate adecvata şi suportă o varietate de autoturisme europene, de producţie americană, asiatică şi rusă.  Funcţionalitatea de bază a unei astfel de scanner este ca lucreaza cu coduri de eroare. Hardware-ul unui PC-ul este compact şi uşor de utilizat, care poate fi folosit nu numai în reparaţii auto, dar şi în ateliere mici. Acest echipament de diagnosticare necesită un computer sau laptop pentru a instala software-ul pe el, care permite adaptorului sa comunice cu un PC.  Programul pentru diagnosticul de masina are, de obicei, interfaţă engleza/romana, care simplifică procesul de diagnosticare la masina. În afară de aceasta, programul de diagnostic, care vine complet cu echipamentul, are o versiune demo disponibil pentru descărcare şi instalare înainte de a cumpăra scannerul – se poate citi gratuit cu programul, se poate vizualiza interfaţa de utilizare şi funcţionalitate.  Echipamentul portabil pentru diagnosticul de masina are funcţionalitatea necesară pentru a găsi vina la o defectiune de masina, la şasiu, motor şi lucreaza cu alte sisteme de citire şi decodare a codurilor de eroare. Avantajele acestui echipament este nu numai ca are dimensiuni mici şi greutate mica, dar nu este nevoie să se conecteze la computer. Acest factor face ca echipamentul portabil pentru diagnosticul la masina sa fie lider absolut în segmentul de preţ economiei.  Un real avantaj este faptul ca este uşor de utilizat şi se pot face mici echipamente portabile de diagnosticare care sa fie disponibile pentru fiecare conducator de automobile, magazin auto sau staţie service. Un alt grup de echipamente de diagnostic este pentru camioane. Acestea sunt destinate pentru uz profesional în ateliere de reparaţii şi staţii de serviciu pentru camioane, autobuze: MAN, Volvo, Iveco, Renault, Scania, DAF, Mercedes-Benz, Volvo, KAMAZ.
Toate echipamentele furnizate de mai sus pentru diagnostic, într-un fel sau altul, utilizează o abordare integrată şi efectuează diagnosticarea sistemelor electronice şi a întregului vehicul, inclusiv motor, şasiu, corp, şi mai multe.

Dar pentru un diagnostic detaliat de autovehicule sunt utilizate testerele de motor. Testerele de motor vă permite să lucraţi cu sistemul de aprindere, calendarul şi injecţia de carburant.

tester-diagnoza-auto.ro oferă echipamente de diagnoza pentru automobile si de testare pentru injectoare, scanere pentru diagnostic,  testeri de motor şi alte echipamente pentru a diagnostica diversele probleme auto.

În fiecare an, producătorii doresc sa sporeasca nivelul lor de echipamente tehnice şi vehiculele utilizate în designul lor folosind cea mai avansată tehnologie. Aceste fapte, la rândul lor, determina producătorii de scannere şi testere pentru a îmbunătăţi în permanenţă echipamentele lor de diagnosticare destinate pentru automobile.
Compania noastra ţine pasul cu tendinţele globale în industria de automobile şi oferă cea mai optimă aparatura din punct de vedere preţ-calitate pentru echipamente de tratare  a defectiunilor la masini de la cei mai importanti producatori.

Scanerele permit acestor producători pentru a diagnostica aproape toate marcile de autoturisme si camioane şi sunt disponibile în diferite categorii de preţ. Componente importante ale echipamentului în diagnosticul de autovehicule sunt testerul şi bancul de testare pentru injectoarele (verificare şi spălare), care permite diagnosticarea în profunzime a componentelor electronice şi maşini de injecţie de combustibil, în special prin verificarea injectoarelor.

În procesul de diagnoza a unui vehicul este folosit adesea analizoare de gaze, care pot fi utilizate pentru analiza de evacuare a gazelor reziduale şi a echipamentelor pentru a diagnostica starea bateriei, precum şi lansatoare, mini-testeri şi alte echipamente auxiliare pentru a verifica starea masinii din punct de vedere mecanic si al componentelor electronice.

Componentă importantă a oricărui echipament de diagnoza pentru ateliere de reparaţii auto de astăzi este un program complex, care vă ajută să rezolvati diverse probleme în diagnoza şi repararea maşinilor. Un exemplu de astfel de software pe echipamentele de diagnoza poate servi ca Esi tronic Bosch.Esi tronic Programul împărţit în sectoare, care permite obţinerea de informaţii în funcţie de nevoile diagnozei de masina.

Facebook Twitter Email Tumblr Stumbleupon Digg